Reagovat na příspěvek

Re: Playlisty?
[Autor: stani] [Datum: 25.05.2001 18:32:03]
OK,
Bohuzel vas odhad je k nicemu:
ze 40 prehravacu maji pouze 3 v kolonce ID3 Tags otaznik.
Myslim ze tato tabulka, je uz dosti podrobna, a pridavanim dalsich veci by byla jenom neprehlednejsi. A u tech par co umi ID3 Tagy si kazdy snadno i zjisti primo u prodejce(vyrobce) jestli umi playlist(y) z Winampu, zatim to vsak zadny vyrobce ani prodejce neuvadi. Dovoluji si ale upozornit, ze zatim vsechny multifunkcni DVD prehravace ktere ID3 Tagy umi maji ESS chip(nebo podobny) u ktereho bez vyjimky vznikaji problemy pri zpracovani obrazu a vysledny obraz na TV neni v takove kvalite jako u napr. prehravacu s cipem Zoran, kde je tento brilantni.
Osobne si myslim, ze by mel DVD prehravac i kdyz je multifunkcni, mit v prve rade co nejlepsi obraz, MP3 je take dobre, ale pri poslechu muziky se preci nepotrebuji divat na dipley nebo obrazovku TV co tam prave bezi.
Jasne, bylo by to idealni ale takovyto multifunkcni DVD prehravac (zatim) neexistuje - aby byl perfektni a umel vsechno. (Zatim) je to pouze o kompromisech na ktere musi uzivatel pristoupit.
Ale na vasi obranu musim uvest, ze tyto a podobne otazky, jako napr. zdali umi tyto prehravace take prehravat MPEG4(kdyz jsem zacinal, take me to zajimalo...:-D ) se na diskusnich forech objevuji porad dokola.
 
Jméno:
Email
Titulek
Opište kód: [?]