Reagovat na příspěvek

Re: Koloběžky 2009
[Autor: Honza] [Datum: 20.05.2009 12:58:08]
Jeste se mi to rozlezelo a je pravda, ze prechazet v noci trasu zavodu je skutecne "lahudka". Vsichni to zname z cilove rovinky. At uz pro ucastniky zavodu nebo zatoulane chodce, kteri o zavodeni nemusi nic tusit. Z kolize s jezdcem ve 30km/h muze byt paradni zlomenina. Pokud k tomu zatim nedoslo, je to pouze otazka casu.
Letos jsem z peti metru videl srazku zhruba petilete holciky prave v cilove rovince. Bylo to ve dne (holcicka zazmatkovala a skocila pod kolobezku, jezdec ji nastesti rychym manevrem uhnul a poslal ji na zem ramenem). Maminka se pak omlouvala, coz me zarazilo, protoze chyba je na strane jezdcu. Musime pocitat s tim, ze male deti, zvirata nebo dospelaci v uleku nebudou reagovat 2x predvidatelne. Pokud ditak vyskoci zpoza stromu nebo kocarku, je to normalni. Jsme v parku na navsteve a musime tomu prizpusobit jizdu.
Takze souhlas, kolobezka by proste mela bejt videt a to pokud mozno ze vsech smeru. Pouze zadni blikacka v noci sice resi problem s predjizdenim takoveho stroje, ale prechazejicim chodcum moc nepomuze. Neosvetlena kolobezka do zavodu podle me nepatri, jezdete si s ni v jeskyni...
Honza
 
Jméno:
Email
Titulek
Opište kód: [?]