Reagovat na příspěvek

For PES
[Autor: OSR - Ford LADEX Rallye SPORT] [Datum: 07.12.2003 23:47:19]
1. zpráva o rally, kterou jsem si přečetl, bylo o Wales rally 1999(myslim), kde Sainz tak nešťastně přišel o titul a Maki zas vyhrál. A když začali jezdit škodovky, tak jsem se o od rally nehnul. Ale třeba o skupině B vím velký ... Moje nejoblíbenější WRC je určitě Impreza 1999 a 2000(ten dvoudvéř). Když s nim jezdil Burns, tak to byl vždycky kotel. Kdyby v tý době neměl technický problémy, dovez by ten auťák až na rampu pro mistra světa, leč se radoval Groholm. No a letos studuju každou RZ a fandim Škodovkám.

Já vim, že každej má svou pravdu. Mě jen zajímalo, kdo má větší pravdu.

U Bladea jsem byl přihlášenej, ale nějak se mi nedostalo času ani chutě, takže jsem to nakonec neodjel. Taky proto, že jsem nebyl na Peugeota vůbec zvyklej. Papino mi jen vynadal, že jsem nepodpořil tým. Ale oproti loňský Francii, kde jsem vyhrál, mi prý dal 1,5 vteřiny na každý RZ.

Ještě nevím, zda na nějaké frontě zůstanu, začnu asi jezdit online. Nechceš si někdy zahrát? Při online jízdě se totiž projeví, kdo je jakej frajer.

Jo a stejně si myslim, že bych letos neskončil líp než čtvrtej. Letos jsou fakt dobrý jezdci. Vůbec mi třeba nešlo Řecko, moc jsem ho nehrál. Měl jsem dost špatný časy. Blade i Papino by mě pěkně přejeli. Čau
 
Jméno:
Email
Titulek
Opište kód: [?]