Reagovat na příspěvek

Re: Mila a Henry
[Autor: OSR - Ford LADEX Rallye SPORT] [Datum: 05.12.2003 21:07:00]
Máte pravdu, až do doby, kdy říkáte, že jsem si stál paličatě za svým. Jen jsem se snažil tvrdohlavě vzdorovat "lidské natvrdlosti a omezenosti".

Nevím, co je to nejdůležitější, co jsem si nechal pro sebe, tak mi to prosím pošlete. Je pravda, že moji poslední reakci jsem poslat nemohl, protože mám přeplněnou složku ODELSANÉ, a nejde se do ní dostat. Tam jsem však reagoval na vaše urážky, myslím, že nijak vulgárně.

Dobrovolně jsem tu vždy závodil, až doo doby, kdy jste mi penalizaci rozhodli uznat. než jsem však stačil svoje rozhodnutí o konci kariéry na CRT sdělit, tak jste mě poslali někam, začali vyhrožovat a kdoví co ještě.

Myslím si sebevědomě, že bych dokázal řídit takovéto závody o dost lépe, než vy dva. Čas bych si na to našel(sladký život studenta, sakra, za chvíli začíná zkouškový), penalizace a nastavení pravidel bych dokázal řešit s nadhledem. Jsem sice antitalent, ale i grafiku bych dokázal vylepšit. Jediné, co by mě nebavilo, sestavovat výsledky. Ale na to by stačilo pár php skritpů a mysqelko a bylo by hotovo. Takže bych neviděl problém takovouto věc zvládnout, řešit problémy by mě bavilo a nikoho bych neposílal do p..... Takové ambice však nemám, jsem zatím závodník, nikoli velká hlava.
 
Jméno:
Email
Titulek
Opište kód: [?]