Reagovat na příspěvek

Penalizace
[Autor: OSR - Ford LADEX Ralley SPORT] [Datum: 03.12.2003 23:28:56]
Když jsem byl nařčen ze zkracování, byl jsem velmi dotčen nemohl to nechat jen tak. Proto jsem podal odvolání, které bylo CRT řešeno. Výsledek je psychický kolaps CRT, Mily a obzvlášť Henryho, jehož mozkové závity nedokázali rozřešit smršť mých důkazů, začal mě posílat víte kam a vyloučil mě ze všech soutěží CRT. Veškeré podorbnosti najdete v mailech, které jsem rozeslal každému jezdci a týmu.

Dnes ráno mě stejně napadlo, jestli se na žabomyšší války Mily a Henryho nevy... věnovat čas strávený u CMR2 raději studiu, jejich rozhodnutí to však uspíšilo.

Je mi velmi líto, že to skončilo takhle, skvělě jsem se bavil, dobře jsem si zazávodil, seznámil jsem se s nkterými prima lidmi, ale CRT mi to velmi znechutil.

Jejich IQ je zřejmě na bodu mrazu, jak ukázali při řešení mého odvolání, přehlednost jejich stránek je špatná, sdělování informací podivné a jejich nepružnost ve zveřejňování výsledků a vyřizování mailů katastrofální. Pokud snad má někdo názor podobný, tak vřele doporučuji pohár, který pořádá BLADE na www.sweb.cz/cmr2 . Jeho stránky i vystupování máji velmi dobrou úroveň.

Možná se někdy uvidíme na www.sweb.cz/cmr2 nebo si můžem někdy zahrát online.

Přeju všem dobrou stopu. Nebudu se tajit tím, že konkurence se zvedla na tolik, že obhajoba mého titulu by byla velmi časově náročná, ne-li nemožná. viz. výborní jezdci BLA, BEW, a PAV a další.

OSR - Ford LADEX Rallye Sport

ICQ: 89596696
 
Jméno:
Email
Titulek
Opište kód: [?]